Tilsvar til vurdering

Arrogant

Har hatt ham som fastlege i mange år, men bytter pga. ujevn oppfølging. Føler han ofte er mer interessert i å fortelle om sine barn og deres plager enn og faktisk spørre hvorfor jeg er der med gutten min. Under svangerskapet fikk jeg også vite mye om hans kones graviditet og fødsler, noe som ikke var av min interesse. Syns ikke han er flink til å følge opp, han har rotet bort papirer, samt er ALLTID forsinket. Selv om man har time kl. 09 er det ofte over 30 minutters ventetid. Jeg føler meg ofte som en hypokonder når jeg drar derifra fordi han bagateliserer årsaken til at jeg er der, samt snakker/forklarer på en nedlatende måte. Hans forsøk på å være morsom og jovial faller gjennom hos meg i alle fall.... Man må selv spørre om henvisninger videre o.l. Jeg syns også hans manglende kliniske undersøkelser er negativt, virker som han er mer opptatt av å prate om seg selv eller å bla opp på dataen. Det som er positivt er kort ventetid på timebestilling, samt utrolig hyggelige damer som jobber på laben :)