Tilsvar til vurdering
Beste flylegen jeg har hatt
Jeg bestilte time via SMS systemet deres for å gjennomføre den årlige helsesjekken for flygende personell. Jeg fikk en time en uke senere, enkelt og greit.
Etter avtalt time måtte jeg vente 20 min. Dette gav meg tid til å fylle ut det nødvendige papirarbeidet.
Dr. Lønning var veldig hyggelig, sosial og entusiastisk. Det som i utgangspunktet er en litt stressende opplevelse (da resultatet av undersøkelsen bestemmer om du fortsatt har en jobb) ble umiddelbart en trivelig opplevelse.
Resepsjonisten var hyggelig og behjelpelig. Det er et lite kontor og labratoriet er i samme rom som resepsjonen. Derfor burde pasienter som venter på å ta prøver bli henvist til venterommet, da det ikke er optimalt at jeg satt i samme rom som en annen pasient som det ble tatt prøve av og hans livssituasjon ble diskutert.
Det gikk usedvanelig raskt. Forrige legesjekk gjennomført på Volvat tok nesten 3 timer da det var lite effektiv gjennomføring. Her tok det bare tre kvarter.
Arbeidsgiver flytter meg nå til Oslo, men jeg er faktisk fristet til å ta turen over til Bergen ved neste legesjekk.