Tilsvar til vurdering

Godt fornøyd med Marit Rønne

Marit Rønne har vært fastlegen min i noen år. Har bare vært hos Marit for småting, men har opplevd Marit som både hyggelig og effektiv. Jeg føler at hun har kontroll på fagfeltet sitt.

Første gangen jeg tok kontakt med Marit bestilte jeg allergimedisin. Jeg fikk resepten med en gang, men hun ville gjerne at jeg skulle komme inn til en time for å møte henne og ta en allergitest så hun ikke skrev ut medisiner på resept til folk hun aldri hadde møtt. Dette synes jeg synes er godt forståelig, men det var fortsatt veldig fint å få medisinene (som ikke er spesielt sterke) med en gang.

Jeg har ikke opplevd dette, men leste at noen her klagde på at hun "googler seg frem til sykdommer på pcen". Det må da være mye bedre å sjekke ut noe du er usikker på enn å gi en feil diagnose? For meg er det et styrketegn å kunne bruke en datamaskin som hjelp.

Kjenner meg ikke igjen i "presset" om betaling flere snakker om her. Jeg har selvfølgelig har betalt for timen, men har ingen negative følelser rundt dette.

Jeg har fått time på dagen de gangene jeg har hatt behov for det på Idungården Legesenter, selv om det noen ganger har vært hos en annen lege enn Marit.