Tilsvar til vurdering

Høyst varierende

Jeg har hatt Elzbieta som fastlege i mange år, og vurdert å skifte henne flere ganger. Men da det var lenge mellom legebesøkene mine ble det aldri til at jeg fikk gjort det. Har imidlertid skiftet nå.
Det kommer helt an på dagsformen hennes hvor omgjengelig hun er, og om du får noen blikkontakt overhodet. Har hun en god dag kan hun være veldig empatisk, men det er dessverre flest av de dårlige dagene.
Hun kan være fryktelig krass og bombastisk i sine meninger. Hun er rask å avfeie problemer og jeg har ofte følt meg liten og ydmyket etter et besøk her.

Imidlertid super oppfølging under svangerskap, men sjokkerende dårlig i etterkant. På seksukerskontrollen min etter fødsel begynte jeg å gråte men ble likevel skuffet ut av døra med et skuldertrekk over problemene mine i etterkant av en tøff fødsel. Denne siste hendelsen resulterte i fastlegebytte samme dag.

Ellers er det som tidligere nevnt her mye forsinkelser, utrivelige resepsjonister, umulig å komme gjennom på telefonen og en hårreisende dårlig vikarlege som tar alle hastetimer.
Jeg vil ikke anbefale denne legen.