Tilsvar til vurdering
Mye rot med papirer
Jeg hadde dr Brodwall som fastlege i flere år og hadde stort sett god erfaring med hennes medisinske ekspertise. Hun er flink, empatisk og lyttende. jeg fikk svært god hjelp gjennom to svangerskap, og ble stort sett henvist til spesialist når jeg trengte det. Når jeg valgte å bytte var det fordi hun rotet noe forferdelig med papirer. Henvisninger ble ikke sendt, resepter var feil så jeg måtte få de på nytt etc. Det gjorde meg utrygg. Jeg opplevde å vente i månedsvis på time hos spesialist, for så å finne ut at henvisningen aldri ble sendt fra henne. Hun bad meg ved et tilfelle selv ringe sykehus for ekstra ultralyd i.f.b med graviditet. Sykehuset kunne naturligvis ikke ta imot slik henvisning fra en pasient. Dette var en uke før termin og grunn til å tro at fødselen kunne starte når som helst. Likevel ble henvisningen fra henne sendt pr brevpost.
Nå har jeg byttet lege, men på tross av at jeg har bedt om det har journalen min ikke blitt sendt over. Og det er som mange har sagt bort i mot umulig å få kontakt pr telefon