Tilsvar til vurdering

Den beste legen jeg har hatt

Jeg har hatt Jakob Bjertnæs som fastlege i ca 10 år. Det har alltid vært mulig å få time raskt, og han husker meg godt fra gang til gang. Han tar symptomer og bekymringer på alvor, men er samtidig god på å berolige, ved å informere om lav sannsynlighet/mulig behandling etc. Han er kunnskapsrik og oppdatert, men henviser også til spesialist når det er det beste.Som kvinne har jeg, som er en privat person, tidligere følt meg ubekvem hos mannlige leger, men med Bjertnæs har jeg kunnet diskutere alle aspekter av min helse, også kvinnehelse. Bjertnæs var en spesielt god støtte gjennom graviditet, da jeg hadde grunn til å være ekstra bekymret i denne perioden, noe jeg dessverre også var, til fulle. Bjertnæs er i tillegg til allmennlege også spesialisert fødselslege, og var en enorm støtte, som tok tålmodig vare på både barnet mitt og meg, gjennom et svangerskap som endte med å forløpe helt perfekt.
Jeg har ham ikke lenger som fastlege, grunnet flytting, og kan bare håpe på å få en ny, like god fastlege. En ting som kanskje ikke passer alle, er at Bjertnæs er en ganske effektiv lege, noe som også påvirker måten konsultasjonene gjennomføres på, i hvertfall på travle dager. Dette er vel også noe av nøkkelen til at det alltid var mulig å få time innen rimelig tid. Min tidligere lege brukte vesentlig mer tid på koseprat, men feilbehandlet meg dessverre også... Jeg anbefaler Bjertnæs som lege.