Tilsvar til vurdering
Svært dyktig - men noe overarbeidet.
Jeg har gått til Margunn Birkeland i mer enn 15 år. Inntrykket jeg har av henne & av kollegene er ikke bare negative eller bare positive.
Hun virker svært dyktig innen allmennmedisin og det somatiske. Hun henviser videre til spesialist heller «en gang for mye, enn en gang for lite».
Jeg har hørt fra andre, og leser her at hun har «manglende empati», noe jeg ikke er enig i. Jeg tror derimot at hun kan fremstå som uempatisk, dersom man som pasient sliter psykisk. Jeg tror det handler mer om manglende erfaring og manglende forståelse, enn manglende empati og uvilje.
Jeg vil anbefale pasienter som sliter med lettere psykiske plager, eller psykiske lidelser, å oppsøke Dr. Bakkevik, en annen lege eller psykiater.
Ikke fordi Dr. Birkeland har manglende respekt for «den type pasienter», men fordi hun er helt enkelt veldig mye bedre på (veldig mange) andre ting.Helsesekretærene, Anita og Berit, er stort sett svært hyggelige og i møtekommende. Som pasient opplever jeg ofte at de tar seg tiden, selv om jeg egentlig vet at de ikke har tid. De kunne godt ha ansatt flere helsesekretærer & fått et IT-system, eller en logistikk som fungerte bedre.
Jeg må ringte 40 - 60 ganger før jeg i det hele tatt får summetone.
Telefontiden deres er i «vanlig arbeidstid», og da er det svært vanskelig å kunne bruke så mye tid, bare på å «nå igjennom» på telefonen.Jeg tror Dr. Birkeland kunne vært tjent med å ha ferre pasienter & helsesekretærene kunne ha vært tjent med å være flere. De er alle svært dyktige damer, men virker å være preget av å være noe overarbeidet.
Jeg er, alt i alt, fornøyd med Oscarsgate legekontor.