Tilsvar til vurdering
Svært dyktig, erfaren og hyggelig tannlege
Jeg har hatt Niels Christian Nielsen som tannlege i over 20 år. Han har æren for at jeg ble kvitt tannlegeskrekken jeg tidligere hadde etter uheldige opplevelser hos en tannleger i ung alder.
Nielsen er hyggelig, rolig og har en lun humor som får en til å slappe av. Han viser forståelse for tannlegeskrekk, nervøsitet etc og ved inngrep sjekker han alltid om bedøvelsen virker. Han er svært erfaren, dyktig og profesjonell og gir gode råd og god oppfølging.
Tannlegeskrekken er helt borte, jeg slapper godt av i stolen og har ved en anledning faktisk sovnet der, noe jeg ikke trodde var mulig.
Jeg bor nå i et annet fylke, men drar med glede "over bekken etter vann" for å komme til tannlege Nielsen. Jeg kan for øvrig også anbefale hans kone, tannlege Anette Henanger ved samme tannlegekontor, som jeg har vært hos noen ganger når Nielsen har blitt forhindret. Det fungerer utmerket, hun er også svært dyktig og hyggelig. Jeg har ingenting å utsette på eller foreslå til noen av disse to tannlegene, og jeg skal gå til dem til de går av med pensjon. Det er heldigvis lenge til. :)