Tilsvar til vurdering

Kanskje den dyktigste og grundigste lege å oppfinne i Oslo og Akershus

Efter at min mangeårig fastlege valgte å gå over i stilling som sykehuslege, ble jeg anbefalt Anders Trovik Hasle. Jeg har i > 20 år hatt diabetes II med følgesykdommer og mitt møte med legen for å fornye samtlige resepter fortonet seg som en fantastisk analyse av mine problemer som følge av diabetes. Jeg ble riktig imponert når han også tok kontakt med Bærum sykehus som har behandlet meg med henblikk på å få ned blodsukkeret samt blodtrykk m.m.

Nylig ble jeg dårlig og la igjen beskjed på hans svarer at jeg trengte konsultasjon. Diagnose «lungebetennelse» ble konstatert og Dr. Hasle fulgte meg opp ved å henvise til røntgen samt en hestekur av penicillin. Ikke nok med det, han ringte meg påfølgende dag, ja hele 2-to ganger hvor han fulgte opp den almenntilstand jeg nå måtte ha fått efter medisinering. Jeg er imponert!

En skal ikke bare skue hunden på håret heter det, men vi begge 2-to bærer vår vekt selv. Noen er laget for fart, mens dr. Hasle er en fastlege som har evnen til å analysere og ikke minst komme frem til en mulighet for å få en medisinsk forbedring. Jeg tar av meg hatten! (Har heller ikke en hatt i heimen).

Det skal efter sigene sies at dr. Hasle angivelig også er almenpraktiserende lege på Volvat. For å inneha en slik stilling krever sikkert arbeidsgiveren hans en høy kompetanse og høy forståelse av sykdomsbilder.