Tilsvar til vurdering

En bra fastlege

Andreas Fismen har vært min fastlege i mange år, og jeg opplever å bli tatt på alvor både i forhold til fysiske plager og kronisk psykisk sykdom.

Jeg har en lege jeg kan samarbeide med over tid; en som kjenner meg godt og ikke pakker inn sannheten.
Når han ikke vet svaret, sier han det. Han kan også si ting som "Dette er jeg ikke så inne på, så dette må jeg sette meg grundigere inn i først. Så kommer jeg tilbake til deg"

Også jeg er en pasient som flyttet et stykke unna, men det skal enormt mye til før jeg nå bytter lege.Ulempen med å ha en populær lege som tar seg tid til pasienten, er at det ofte er lang ventetid. For enkelte kan han nok bli litt direkte; for meg er det å foretrekke.

Ved spørsmål og fornying av resepter via netttjenesten går det veldig raskt. Men ved behov om legeerklæring, blir det fort VELDIG dyrt dersom den som etterspør legerklæringen ikke spesifiserer at det er de som skal dekke kostnaden.

Jeg syns han er flink til å finne balansegangen mellom humor og alvor. Slik kan det for meg kjennes greit/hyggelig når det er snakk om å fikse småting, og trygt og støttende når det er snakk om mer alvorlige/pinlige ting som man som pasient evt. ikke takler så godt.

Summa summarum er Andreas Fismen etter min mening en stødig, pragmatisk og veldig god lege. Den lange pasientlisten tyder kanskje på at også andre mener det.