Tilsvar til vurdering

Veldig fornøyd med min lege

Jeg har hatt denne legen i mange år, og han møter meg alltid med et godt håndtrykk og et smil. Jeg ville ikke bytte lege når jeg flyttet ut av kommunen, og har derfor fortsatt han som min fastlege, selv om jeg får et godt stykke å kjøre for å komme fram. Hvis jeg skal si noe negativt om han, kan han av og til være litt distré. Men det har ikke bydd på problemer for meg. Alltid blid, hyggelig, imøtekommende og lyttende. Jeg ser at flere reagerer på sekretærene som jobber der. Selv har jeg ikke noe personlig i mot dem, men har et par ganger opplevd noe kommunikasjonssvikt mellom dem og legen. De møter meg på en hyggelig måte, men en gang følte jeg at hun som tok telefonen når jeg ringte, spurte litt mange spørsmål. Det har hendt det har vært tull med betalingsmaskinene de har der, og det har også hendt at det tar lang tid før man er blitt registrert på betalingsmaskinen, og da blir det litt venting, for å få betalt etter legetimen. Det kan av og til bli forsinkelser, og litt venting, før man får kommet seg inn til legen.