Tilsvar til vurdering
Kunnskapsrik
Jeg oppsøkte Den Gode Rygg på grunn av en prolaps i ryggen med smerter ut i det ene beinet. Etter å ha sendt en mail med beskrivelse av mitt problem fikk jeg meget raskt og utfyllende svar av Tarjei. Første time for undersøkelse og behandling ble satt opp allerede dagen etter. Tarjei virker å være meget kunnskapsrik og erfaren når det gjelder prolaps og ryggplager, og jeg fikk gode og seriøse svar på alt jeg lurte på. Han gjorde også en grundig undersøkelse og tok hensyn til at jeg hadde ganske sterke smerter ved første besøk, slik at behandlingen ble tilpasset smertenivå.
Den Gode Rygg anbefales absolutt til andre med ryggplager, særlig også fordi det er et tverrfaglig team med kiropraktor, fysioterapeut osv. som kommuniserer med hverandre. På den måten blir det en mer helhetlig tilnærming til problemet. I tillegg er det fokus på behandling og øvelser som skal forebygge nye episoder. Jeg har allerede fått mye kunnskap og god hjelp, og er sikker på at behandlingen vil få meg raskere tilbake til "normalen".