Tilsvar til vurdering

Fantastisk flink kiropraktor - ser "hele deg"

Jeg fikk anbefalt å ta en time hos kiropraktor Axel Hilland av ei på jobben. Jeg fikk et godt første inntrykk av han og merket med en gang at han var oppriktig interessert i hvordan jeg hadde det og ville gjerne høre "min historie". Allerede første timen gikk han i gang med å behandle mine "plager" og når jeg dro hjem etter første timen merket jeg at var veldig imponert over hans behandling samt at han "så hele meg" ikke bare mine nakkeproblemer.

Jeg har nå tatt flere behandlinger hos Axel og fått uvurderbar hjelp. Axel har en god kontaktflate og kan bistå med å komme i kontakt med andre fagpersoner innen flere fagområder. Jeg har fått bistand til å ta tak i både kosthold, trening og hjelp hos psykiater. Søvn som jeg har hatt veldig problemer med i lang tid er mye bedre etter å vært til behandliger hos Axel.

Jeg anbefaler på det sterkeste å ta en time hos Axel. Jeg føler han fortjener mye ros og all positiv omtale slik at flere kan oppdage hvor viktig det er å ha en kiropraktor som ser "hele deg".