Tilsvar til vurdering
Den dyktigste tannlegen jeg har opplevd!
Etter at jeg gjennom mange år har levd med tannlegeskrekk fikk jeg diagnosen Odontofobi. Jeg hadde omfattende behandlingsbehov. Maryam har under alle timer vært utrolig informerende på hva hun gjør, hvordan det vil føles, hva hun bruker og gjør arbeidet i samarbeid med pasient. Jeg har følt full kontroll og lite angst i behandlinger gjort av Maryam. Veldig åpen og forståelsesfull for ubehaget med smerter og skrekk, og jobber grundig for å unngå det under behandlingen. Opplever også at hun har god kompetanse med mennesker, behandlinger og økonomisk utfall, informerer også i hva som skal/må gjøres videre. Jeg som pasient har fått full informasjon om min behandling av hele 8 tenner! Allerede fått rotfylt en tann og venter på å få på krone, det er blitt utført veldig nøye og veldig bra. Ikke opplevd ubehag under behandling eller i etterkant. Maryam har også ringt meg for å høre om alt går bra og om jeg opplever noen smerter. Hun følger virkelig opp meg som pasient! 10/10 til henne som tannlege. Virkelig å anbefale!