Tilsvar til vurdering
Tillitsfull og dyktig lege
Jeg har tidligere hatt flere leger da de enten har vært i barselpermisjon, blitt pensjonert eller flyttet. Angelica er uten tvil den dyktigste og mest omsorgsfulle legen jeg har møtt. Hun tar seg god tid og sender meg aldri ut før hun er sikker på at jeg har fått svar på det jeg lurer på (derav noe ventetid, som hos alle andre leger jeg har vært hos). Angelica ser hele personen og hele helsebildet. Hun spør alltid hvordan jeg har det og hvordan det har gått siden sist. Hun ser meg og ikke bare problemet/utfordringen jeg kommer med.
Angelica er også svært kunnskapsrik, men nøler ikke med å henvise om hun ikke selv kan gi gode nok svar. Hun tar heller for mange enn for få undersøkelser og prøver. Hun kjenner også mange i helsesektoren i nærmiljøet og har svært god kontakt med helsestasjonen da hun selv jobber der en gang i uken. I tillegg kan hun anbefale andre gode psykologer, kiropraktorer, jordmødre osv.
Angelica er den dyktigste, mest omsorgsfulle og seriøse legen jeg har hatt. Jeg gir henne mine beste anbefalninger.