Tilsvar til vurdering
Fantastisk tannlege
Jeg har vært mye hos Roberto i høst, pga. to rotfyllinger samt nye porselensfasetter til begge fortennene. Roberto er en fantastisk hyggelig fyr med strålende humør og god humor. Han slår på 80-talls-spillelista for at man kan senke skuldrene. Han er flink til å forklare og si ifra på forhånd hva han gjør. Han er utrolig dyktig i arbeidet sitt, tar seg tid, og venter til bedøvelsen virker ordentlig før han starter (gjerne akkompagnert med en noe utradisjonell ansiktmassasje for at det skal gå raskere ;-).
De øvrige ansatte i klinikken er alltid blide og man blir tatt godt imot fra man kommer inn døra. De er tilgjengelige og gjør sitt ytterste for at tidspunkt skal passe. De er også flinke til å opplyse om hva man kan få dekket av det offentlige.
Jeg måtte bytte ut begge fortennene og var noe bekymret for hvordan det kom til å bli. Men det var det ingen grunn til for resultatet er fantastisk, jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Så ønsker du en superblid, morsom og dyktig tannlege så kan du trygt velge Roberto. Han får mine varmeste anbefalinger.