Tilsvar til vurdering

Flott lege

Jeg hadde Dr. Myran som fastlege da jeg var student i Trondheim. Jeg hadde allerede mange kroniske tilstander og ila de årene jeg bodde i der så fikk jeg flere nye og var nærmest konstant syk.

Jeg opplevde Myran som en meget kompetent og faglig sterk lege. Hun er av typen som noterer på PC´n imens du prater, men hun fikk med seg alt og da jeg gikk derfra så hadde jeg enten fått svar på det jeg lurte på eller så hadde vi en plan videre. Fikk også skriftlig informasjon om sykdommene. Hun var også god til å følge opp og er den eneste legen som noen gang har fulgt meg opp.

Hun er hyggelig, men er ikke en som holder deg i hånden og leier deg forsiktig videre. Hun er effektiv, rett på sak og får ting gjort. Ingen svada. Da hun er svært grundig så bruker hun ofte litt lengere tid enn avsatt. Det er derfor noe ventetid for å få komme inn, noe jeg ikke ser på som et problem da jeg heller vil ha en grundig lege som tar tiden det trenger, enn en lege som følger med klokken og hiver deg ut når tiden er ute.

Hun er også den eneste legen jeg har opplevd at har kjempet for meg og jeg hadde fullstendig tillit til henne som min behandler. Jeg beholdt henne som fastlege et år etter at jeg flyttet i håp om at jeg skulle ende opp i Trondheim igjen. Til denne dag så savner jeg henne som min fastlege og jeg er dypt takknemlig for den hjelpen jeg fikk.