Fyrstikktorget Legekontor

Karoline Kristiansens vei 3 0661 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Fyrstikktorget Legekontor

Ingen empati eller forståelse

Lege: Martin Nguyen Cong Hoang Skrevet

Han viste ingen empati eller forståelse ovenfor mine plager. Han viste tydelig at han har dårlig tid og jeg fikk ikke forklart eller stilt spørsmål til han. Jeg ble avbrutt hele tiden når jeg skulle forklare han mine plager.
Han sier hele tiden "jeg har dårlig tid, snakk fortere", som jeg opplevde veldig uprofesjonelt når jeg har ventet i 30 min på timen min.
Og det er veldig vanskelig å finne ledig time, har ventet over en måned for denne timen.

Rask og kunnskapsrik

Lege: Martin Nguyen Cong Hoang Skrevet

Både jeg og barna mine er veldig fornøyd med denne legen. Han viser oppriktig omsorg, er kunnskapsrik og trygg. Gir raske tilbakemeldinger på prøver og henvendelser. Anbefales!

Trygg, kunnskapsrik og utrolig hyggelig og omkenksom

Lege: Navneet Kaur Skrevet

Har hatt henne som fastlege en stund ny og opplever at jeg er alltid tatt i mot med varm hjerte.
Jeg føler at jeg blir hørt på og at jeg er i trygge hender. Hun har en enorm kunnskap til hva sykdommen er og får alltid den riktige behandlingen.
Opplevde nylig pustebesvær en periode med emormt svetting
( har også astma). Hun gravde opp i alle huler og var fant ut at det var pga skjolssbrukskjertenen- hvor det ble i etterkant funnet 2 noduler med at den ene var av unormal fasong.
Det endte opp med at jeg måtte bli operert.
Dette er bare ett lite eksempel på alle de behandlingene jeg har fått.
Jeg er alltid tatt i mot med varm hjerte og føler at jeg er i trygge hender hver gang.
Nevner det til alle og også her at hun er absolutt anbefalt hvis du ønsker å føle deg trygg og hørt på.
Hun er helt fantastisk lege!!

Grundig og pliktoppfyllende

Lege: Martin Nguyen Cong Hoang Skrevet

Jeg fikk Martin som fastlege for et par år siden, og har med tiden kommet til å sette pris på ham. I begynnelsen virket han svært kjølig og formell, og uten særlig empati. Han har likevel alltid tatt seg god tid til å spørre og er en bedre lytter enn jeg først antok. Han svarer raskt på henvendelser, og er svært samvittighetsfull med å få sendt av gårde prøveresultater og med henvisninger. Det tar vanligvis lang tid å få time hos ham, men jeg fikk likevel time på dagen og god hjelp da det var akutt. Jeg opplever også at han tar mine bekymringer alvorlig og at han undersøker nøye før han konkluderer. Min erfaring er at han er en stødig og solid fastlege, med sunne grenser ift sin egen rolle vis-a-vis pasientene. Jeg foretrekker faktisk en viss distanse fremfor overdreven familiaritet når jeg kommer til fastlegen. Han vinner seg absolutt på nærmere bekjentskap.

Lang ventetid og lite hjelpsom

Lege: Martin Nguyen Cong Hoang Skrevet

Jeg ventet over to måneder på denne timen for så å få beskjed av han at jeg må stille spørsmålene raskt på grunn av dårlig tid.

Langvarige fysiske smerter får jeg beskjed om å løse med Ibux. Alt jeg ønsket var henvisning til MR, men det får jeg ikke. Han anbefalte meg å heller oppsøke private klinikker.