Elena Shilop
Det er alltid like ukomfortabelt å møte opp til timene med Shilop. Hun verken ser på deg eller kommuniserer med deg som pasient. Timene oppleves derfor ofte bortkasta og lite innholdsrike. Spørsmål, oppfølgninger, henvisninger osv. er det så og si ikke noe av. Veldig lite hjelpsom, kommer ikke med noe nyttig informasjon eller innspill, hun ser bare på skjermen og får deg ut så fort som mulig. Sen er hun også. Jeg har vært tålmodig med henne som fastlege fordi jeg pleier å stole på fagfolk, men etter å ha hørt andres opplevelser med egne fastleger og lest vurderinger her, så forstår jeg hvor skuffende det har vært å være hennes pasient. Det er tydeligvis helt greit å ønske en fastlege som tar deg seriøst, kommuniserer og ser på deg under timen du betaler for. Dette er min erfaring, og det er derfor jeg ønsker å bytte fastlege.
Hver eneste gang jeg har konsultasjon time med henne, er hun alltid 30-45 min forsinket. Når jeg kommer inn, virker hun ikke interessert å høre og ser på deg. Hun er med opptatt med hennes skjerm enn sin pasient. Siden hun er alltid forsinket og har mange andre pasienter som venter, blir hun da stresset og ønsker å bli ferdig med meg.
Veldig dyktig og profesjonell lege med mye kunnskap.Hun hører på hva jeg har å si og tar meg på alvor. Det beste legen jeg har hatt.Kan trygt anbefale henne
Super lege som tok godt tak i alvorlig situasjon i familien og fulgte bra opp. Tusen takk Shilop :-)
Jeg har alltid følt meg tatt på alvor av Elena. Det som er så bra med henne er at det er ikke noe fiksfakseri og veldig to the point.