Profilbilde av kiropraktor Tarjei Konningen Aarrestad

Tarjei Konningen Aarrestad

Profilbilde av kiropraktor Tarjei Konningen Aarrestad
Kiropraktor

Om

"Det beste med jobben er hvor raskt vi kan se bedring hos pasientene” - Tarjei

Tarjei fullførte det 5-årige kiropraktorstudiet på Palmer College of Chiropractic i Davenport, Iowa i 2004.

Han har omfattende erfaring innen behandling av akutte prolapspasienter, nakkesmerter og gravide med bekkenløsning. Han behandler det meste av akutte plager i muskel- og skjelett apparatet.

Det viktigste han lærte da han jobbet på Klinikk for Alle tidlig i karrieren var å henvise videre til andre terapeuter når det er behov. Smerter og plager er ofte sammensatt av både muskelspenninger og irritasjon i og rundt ledd - det vil da ofte fungere bra med trykkpunkt og massasje sammen med behandlingen.

Tarjei er selv tidligere toppidrettsutøver i svømming og liker selvfølgelig også å jobbe med idrettsutøvere.

Artikler skrevet av Tarjei:

Behandling prolaps og isjias
Alt du trenger å vite om bekkenløsning

Autorisasjon (2005)

Tarjei Konningen Aarrestad er kiropraktor i Oslo

Siste vurderinger av Tarjei Konningen Aarrestad

Svært dyktig, kunnskapsrik og hyggelig kiropraktor!

Klinikk: Den Gode Rygg Skrevet

Jeg oppsøkte den Den Gode Rygg etter å ha fått smerter i korsrygg/bekkenledd som følge av mye staking på ski i vinter. Takket være behandling og gode råd med tanke på forebyggende øvelser og tiltak fra kiropraktor Tarjei Aarrestad har jeg merket forbedring etter kort tid. Jeg er meget godt fornøyd med både tilgjengelighet, service og behandling. Anbefales på det varmeste!!

Tarjei er dyktig

Klinikk: Den Gode Rygg Skrevet

Tarjei er en kiropraktor som viser interesse for pasienten og tar seg tid til å lytte. Han er faglig sterk og jeg stoler på hans vurderinger.

Kjempefornøyd !

Klinikk: Den Gode Rygg Skrevet

Har vært hos Den Gode Rygg for nakke og muskelplager hos Tarjej og Aron. Har blitt veldig godt mottatt og fått utmerket behandling.
Tarjej er en rolig og trygg person som lytter og gir deg råd, og han kan sitt yrke. Likeså Aron med sin muskelterapi vet hva han driver med.
Her blir man virkelig ivaretatt!
Har du plager, nøl ikke med å ta kontakt med disse gutta ! 😊

Anbefales på det sterkeste

Klinikk: Den Gode Rygg Skrevet

Etter store problemer og smerter i korsryggen i sen høst fikk jeg time hos Den Gode Rygg på dagen. Siden den gang har jeg blitt mye bedre med god oppfølging og satt opp timene som er nødvendig Både Kiropraktor Trajei og Fysio Fredrik gir gode råd og veileding samt god behandling. Anbefales.

Godt Fornøyd!

Klinikk: Den Gode Rygg Skrevet

Har slitt med ryggsmerte av og på i flere år og etter allerede første behandling merket jeg en betydelig forbedring.

Etter gjentatte behandlinger kjenner jeg at smertene er borte og mobiliteten i ryggen er kraftig forbedret!

Har stor kunnskap om det han driver med, er meget hyggelig og løsningorientert for å finne roten til problemet.

Kan absolutt anbefale Tarjei!