Profilbilde av kiropraktor Tarjei Konningen Aarrestad

Tarjei Konningen Aarrestad

Profilbilde av kiropraktor Tarjei Konningen Aarrestad
Kiropraktor

Om

"Det beste med jobben er hvor raskt vi kan se bedring hos pasientene” - Tarjei

Tarjei fullførte det 5-årige kiropraktorstudiet på Palmer College of Chiropractic i Davenport, Iowa i 2004.

Han har omfattende erfaring innen behandling av akutte prolapspasienter, nakkesmerter og gravide med bekkenløsning. Han behandler det meste av akutte plager i muskel- og skjelett apparatet.

Det viktigste han lærte da han jobbet på Klinikk for Alle tidlig i karrieren var å henvise videre til andre terapeuter når det er behov. Smerter og plager er ofte sammensatt av både muskelspenninger og irritasjon i og rundt ledd - det vil da ofte fungere bra med trykkpunkt og massasje sammen med behandlingen.

Tarjei er selv tidligere toppidrettsutøver i svømming og liker selvfølgelig også å jobbe med idrettsutøvere.

Artikler skrevet av Tarjei:

Behandling prolaps og isjias
Alt du trenger å vite om bekkenløsning

Autorisasjon (2005)

Tarjei Konningen Aarrestad er kiropraktor i Oslo

Siste vurderinger av Tarjei Konningen Aarrestad

Kunnskapsrik

Klinikk: Den Gode Rygg Skrevet

Jeg oppsøkte Den Gode Rygg på grunn av en prolaps i ryggen med smerter ut i det ene beinet. Etter å ha sendt en mail med beskrivelse av mitt problem fikk jeg meget raskt og utfyllende svar av Tarjei. Første time for undersøkelse og behandling ble satt opp allerede dagen etter. Tarjei virker å være meget kunnskapsrik og erfaren når det gjelder prolaps og ryggplager, og jeg fikk gode og seriøse svar på alt jeg lurte på. Han gjorde også en grundig undersøkelse og tok hensyn til at jeg hadde ganske sterke smerter ved første besøk, slik at behandlingen ble tilpasset smertenivå.

Den Gode Rygg anbefales absolutt til andre med ryggplager, særlig også fordi det er et tverrfaglig team med kiropraktor, fysioterapeut osv. som kommuniserer med hverandre. På den måten blir det en mer helhetlig tilnærming til problemet. I tillegg er det fokus på behandling og øvelser som skal forebygge nye episoder. Jeg har allerede fått mye kunnskap og god hjelp, og er sikker på at behandlingen vil få meg raskere tilbake til "normalen".

OMSORGSFULLE OG DYKTIG BEHANDLERE

Klinikk: Den Gode Rygg Skrevet

Jeg kom til klinikken med prolaps for mange år siden. Da hadde jeg store smerter, kunne nesten ikke gå og var helt vettskremt. Kiropraktor Tarjei brukte god tid på å forklare det som hadde skjedd og hva som måtte til for bedring.
Veldig god omsorg og kombinasjonsbehandling med kiropraktorbehandlinger og triggermassasje, fikk meg på beina igjen. Jeg fikk også gode råd om trening og andre livstilsendringer.
Nå er jeg fast kunde hos klinikken og får fremdeles jevnlige behandlinger for mine kroniske ryggproblemer. Disse folkene holder meg på beina. Her møter du dyktige og kunnskapsrike behandlere som både gir deg god omsorg og som gjør alt for å få deg så frisk som mulig.
Lang erfaring med klinikken gir meg god tyngde til å anbefale klinikken på det varmeste!

Superservice

Klinikk: Den Gode Rygg Skrevet

Etter mange år med sterk hodepine og migrenemedisin som aldri fungerte, oppsøkte jeg Tarjei. Han skjønte med en gang at jeg plagdes, og ga meg kjempegod service. Han viste meg øvelser som jeg kunne jobbe med hjemme, som ville forebygge nye plager.

Tarjei kan rygg og er trygg i møte med pasient.

Klinikk: Den Gode Rygg Skrevet

Her blir man god tatt vare på! Jeg kom gråtende med prolaps og ble trygget, hjulpet og støttet frem til friskmelding :)

anbefales

Klinikk: Den Gode Rygg Skrevet

Fikk akutt låsing i ryggen en desemberdag i 2015. Den gode rygg hadde time på dagen og ble møtt av en meget imøtekommende og hyggelig kiropraktor som forstod seg på "problemet". Flink til å følge opp og komme med tips. Her helt fin igjen nå etter noen behandlinger. Pluss at det er egne parkeringsplasser utenfor lokalet =) Null problemer med å anbefale Tarjei hos Den gode rygg.