Axel Wessel Hilland
Tidligere vært hos flere kiropraktorer grunnet diverse problemer med ryggen og har god erfaring med flere.
Han er veldig selvsikker, men mangler tydelige lengre erfaring som kan bidra til å bygge opp under det han formidler.
Følger en ekstremt standardisert måte å "rette" ryggen på hvor behandlingen alltid starter på samme måte uansett problem.
Påpeker problemområde etter korte konsultasjoner.
Jeg fikk anbefalt å ta en time hos kiropraktor Axel Hilland av ei på jobben. Jeg fikk et godt første inntrykk av han og merket med en gang at han var oppriktig interessert i hvordan jeg hadde det og ville gjerne høre "min historie". Allerede første timen gikk han i gang med å behandle mine "plager" og når jeg dro hjem etter første timen merket jeg at var veldig imponert over hans behandling samt at han "så hele meg" ikke bare mine nakkeproblemer.
Jeg har nå tatt flere behandlinger hos Axel og fått uvurderbar hjelp. Axel har en god kontaktflate og kan bistå med å komme i kontakt med andre fagpersoner innen flere fagområder. Jeg har fått bistand til å ta tak i både kosthold, trening og hjelp hos psykiater. Søvn som jeg har hatt veldig problemer med i lang tid er mye bedre etter å vært til behandliger hos Axel.
Jeg anbefaler på det sterkeste å ta en time hos Axel. Jeg føler han fortjener mye ros og all positiv omtale slik at flere kan oppdage hvor viktig det er å ha en kiropraktor som ser "hele deg".
Etter flere år med store muskulære problemer ble jeg via mitt lokale legesenter tipset om kiropraktor Axel Hilland. Fra første stund merket jeg at han, i motsetning til kiropraktorer jeg tidligere har hatt konsultasjon hos, hadde bred fagkunnskap og et genuint ønske om at jeg skulle bli frisk så raskt som mulig. Han er interessert, motiverende og svært lett å prate med. Anbefales!
Jeg har gått til Axel i ca 2 år med tilbakevendende korsryggproblemer og er veldig fornøyd med behandlingen.
Når en akutt situasjon oppstår og jeg trenger behandling raskt får jeg det. Han er heller ikke typen som sier "kom tilbake i morgen" hver gang, det hender jo at man må se an om problemet løser seg eller man trenger flere behandlinger.
Det er veldig positivt at man kan booke/avbestille timer på nett!
Dyktig og flink kiropraktor som tok mine ryggproblemer på alvor. Lenge slitt med prolapser og han viste meg også enkle og gode øvelser for å forebygge disse problemene.
I tillegg var han absolutt konkurransedyktig på pris.