Fabian Lalim
Jeg har hatt migrene i over 40 år. Har de siste tre årene tatt en sprøyte hver 4. uke med gode resultater. Men etter 5 behandlinger hos Fabian har jeg nå kunnet slutte med sprøytene og har ingen migrene anfall.
Dette er en fantastisk opplevelse. Jeg kan nå planlegge ting fremover i tid og jeg KAN få gjøre tingene som jeg har planlagt. Opp gjennom årene har jeg for det meste ligget i mørkt rom og sengen i flere døgn. Fabian behandlet hele kroppen og så hele meg.
Etter flere år med gjentatte rygg og nakke problemer fikk jeg endelig hjelp. For å komme til avtalt time må jeg ta fly (bor på Vestlandet) men det er verdt det! Livskvaliteten har øket 100%
Takk Fabian!
Beste kiropraktoren som har justert mine skavanker,Reiser til Oslo fra Stavanger for å gå til Fabian
Norges beste kiropaktor, vet alltid hva som er feil og du kan virkelig kjenne en forbedring allerede etter første behandling! Brukt han i mange år!
Pengene er virkelig verdt det'
Fabian er en veldig dyktig kiroprakter som ser hele bildet og hvordan det henger sammen i den enkeltes kropp, ikke bare det akutte. Anbefaler han på det sterkeste!