Bestill time

Førstegangskonsultasjon
Pris: 1580 kr

I dag 31. mar I morgen 1. apr Ons 2. apr Tor 3. apr Fre 4. apr

Om

Thorleif Henning Monsen er både kiropraktor og fysioterapeut, med en omfattende bakgrunn innen behandling av muskel- og skjelettplager. Han har spesialisert seg på behandling av barn og gravide, ortopedisk taping, idrettsskader, nålebehandling og behandling av ekstremitetsledd. Utdanningen hans inkluderer videreutdanning fra England, Nederland og Norge, og han har vært i praksis siden 2005.

Gjennom sin tverrfaglige kompetanse som både fysioterapeut og kiropraktor jobber Thorleif målrettet for å finne årsaken til pasientens plager og skreddersy behandlingen for å gjenopprette normal og smertefri funksjon. Han har erfaring med alt fra toppidrettsutøvere til gravide og små barn.

Thorleif er svært opptatt av faglig utvikling og fullførte i 2017 en mastergrad i muskel- og skjelettplager hos barn. I dag holder han også internasjonale foredrag om dette spesialfeltet.

Autorisasjon (2006)

Thorleif Henning Monsen er kiropraktor i Oslo

Siste vurderinger av Thorleif Henning Monsen

Kunnskapsrik, omsorgsfull og grundig kiropraktor

Klinikk: Røa Kiropraktorklinikk Skrevet

Jeg har gått til Thorleif i flere år, både som gravid med bekkenplager og senere. Han er kunnskapsrik, trygg og grundig og henviser videre dersom det er noe han ikke kan løse selv. Opptatt av at man skal komme seg tilbake til den aktiviteten som er viktig for deg enten det er idrett/trening på høyt nivå eller hverdag med jobb og barn. Veldig fleksibel og tilgjengelig tidlig og sent og fikser det meste. Er også superflink og pedagogisk med barn! Anbefales på det varmeste.

Den beste!!!

Klinikk: Røa Kiropraktorklinikk Skrevet

Monsen er og blir utrolig dyktig og flink. Han er hyggelig, tar seg tid og med sin tverrfaglige utdannelse fikser han det meste. Han er best!!!

Fantastisk dyktig og kunnskapsrik

Klinikk: Røa Kiropraktorklinikk Skrevet

Jeg har gått til Torleif over en lengre periode grunnet en skade. Aldri før har jeg fått så god behandling, oppfølging og veiledning. Etter å ha prøvd flere fysio/kiroer uten bedring fikk jeg tips om Torleif. Tidligere behandlere mente jeg hadde strekk og at jeg skulle bevege meg som vanlig, samt fortsette med behandling 2-3 ganger i uken. Etter to behandlinger sendte Torleif meg på MR hvor det ble oppdaget en alvorlig skade. Jeg skulle avlaste beinet totalt og gå på krykker over en lengre periode. Uten Torleif hadde jeg kastet bort masse penger unødvendig og muligens endt opp med operasjon. Gjennom hele skadeprosessen har han behandlet meg, lest seg opp på faglitteratur om skaden og konferert med andre. Fantastisk kiropraktor og fysioterapeut som jeg har anbefalt til alle kjente og kjære!

Jeg er meget fornøyd.

Klinikk: Røa Kiropraktorklinikk Skrevet

Denne fysioterapauten og kiropraktoren har hjulpet meg. Jeg er meget fornøyd og kan med glede anbefale han videre. Mange takk!

DYKTIG

Klinikk: Røa Kiropraktorklinikk Skrevet

Jeg har vært hos kiropraktor og fysioterapeut Monsen noen ganger og har kun positive tilbakemeldinger om hans praktikk. Han er dyktig!! Jeg føler meg sprekere og raskere enn før.