Bestill time

Logo for Din Helse Røa

Bestill time

I dag 22. jan I morgen 23. jan Fre 24. jan Lør 25. jan Søn 26. jan

Om

Din Helse Røa ble opprettet i 2005 med et klart mål: å tilby behandling av høyeste kvalitet for å forbedre pasientenes livskvalitet.

Hos oss står pasientens behov i sentrum, og vårt team av erfarne kiropraktorer og leger jobber målrettet for å tilby skreddersydd behandling. Vi har særlig fokus på smertelindring og behandling av ulike typer skader og tilstander som svimmelhet og krystallsyke. Våre legespesialister er klare til å hjelpe deg med eventuelle medisinske utfordringer.

Alle våre behandlere holder seg faglig oppdatert gjennom ulike kurs og videreutdanninger for å kunne tilby de nyeste behandlingsmetodene. I tillegg samarbeider vi tett med andre spesialister ved eksterne klinikker for å sikre at du får helhetlig og optimal behandling.

Hos Din Helse Røa kan du være trygg på at du er i gode hender. Vi er her for å hjelpe deg med å oppnå bedre helse og økt livskvalitet.

• Profilbilde av kiropraktor Thorleif Henning Monsen
    Neste time:
  • Profilbilde av geriater og indremedisiner Anders Rangvald Bugge
    Geriater og indremedisiner

Siste vurderinger av Din Helse Røa

Kvitt plagene i kneet etter kun en behandling

Kiropraktor: Thorleif Henning Monsen Skrevet

Jeg har hatt vondt i kneet i over to måneder og har fått indikasjoner på at det var menisk. Etter få sekunder hos Thorleif fant han ut at plagen satt et helt annet sted på kroppen. Etter en behandling ble jeg kneplagene helt borte og jeg kan trene igjen som normalt. Dette var fantastisk!

Dyktig og pedagogisk

Kiropraktor: Rafael Mathisen Skrevet

Rafael var meget kunnskapsrik og pedagogisk i møte med pasient. Han var god til å lytte, og god til å sette seg inn i pasientens problemstillinger. Kan varmt anbefale Rafael

Finnes ingen bedre

Kiropraktor: Thorleif Henning Monsen Skrevet

Anbefales på det sterkeste. Ekstremt dyktig, og følger opp med alt som måtte trenges. Landets beste! 🙂

Utmerket!

Kiropraktor: Rafael Mathisen Skrevet

Dyktig, profesjonell og veldig hyggelig. Setter av god tid, og er interessert. Kan absolutt anbefales!