Bestill time

Pris: 590 kr

Prisen gjelder etter fratrekk på helfostønad. Helgetillegg 300,-

I dag 26. des I morgen 27. des Lør 28. des Søn 29. des Man 30. des

Om

Frode har 5-årig kiropraktorutdannelse fra Anglo European College of Chiropractic (AECC) Bournemouth, England og Skandinaviska Kiropraktorhögskolan, Sverige. Han har over 20 års erfaring som kiropraktor.

Frode behandlet det meste innen muskel- og skjelettplager hos både barn og voksne. Teknikker Frode bruker er leddjusteringer, mobilisering og trykkpunktbehandling.

Gjennom årene har Frode opparbeidet seg en faglig sterk kompetanse innen behandling av korsryggsmerter / lumbago, hoftesmerter, skuldersmerter, nakkesmerter, albuesmerter, hodepine, samt fot- og ankelsmerter. Frode finpusser stadig sine ferdigheter og holder seg faglig oppdatert. Hos Frode vil du oppleve en god kombinasjon av faglig dyktighet, engasjement og en stor dose humor.

Autorisasjon (2004)

Frode Vivot Sørholt er kiropraktor i Oslo

Siste vurderinger av Frode Vivot Sørholt

Kjapp og god behandling. Tilgjengelig på kort varsel!

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Akutt ryggsmerter, fikk time 45 min etter jeg meldte om smerte.
God behandling, faglig forklaring på problemet. Anbefales

Dyktig

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Har fått veldig bra hjelp her av Frode som har fulgt opp ryggen min i noen uker. Har vært hos andre kiropraktorer som bare har gitt meg en "quick fix" ,men her så ser de heller etter en lang varig løsning som jeg må anbefale på det groveste

Utrolig og trygt

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

hade problemer m bokse skade o albue led , og med 2 behandlinger er den som ny, fik grundig forklaret og undersøkelse og etter 2 besøk m justeringer er den som ny

Aldri opplevd liknende

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Jeg har gått til kiropraktor ved flere tilfeller grunnet en dårlig rygg. Selvsagt skulle korsryggen slå seg vrang i helgen og jeg fikk raskt time hos Frode. Her ble jeg møtt av en hyggelig kar og han var svært "effektiv". Etter det jeg vil beskrive som et lite klask på nedre del av rygg ble jeg sendt ut med beskjed om at det var veldig viktig med ny time imorgen. Jeg følte meg ikke det dugg bedre etter behandlingen og endte opp med å få time hos en annen kiropraktor samme dag som klarte å hjelpe meg.

Vil anbefale å holde seg langt unna denne kiropraktoren!!!

God behandling

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Våknet en lørdag med smerter i nedre rygg og hadde vondt for å bevege meg. Mulig den opprinnelig årsaken var et kraftig fall på ski et par uker før. Har aldri hatt problemer med rygg tidligere så dette var noe nytt. (42 år) Søkte på nett og fant Akutt Kiropraktikk. Fikk time litt senere på dagen, og et familiemedlem kjørte meg ned da det gjorde skikkelig vondt å sette seg ned, så greit å slippe å kjøre selv.
Han sjekket litt og det viste seg å være noe ved hofte-skålen. Ble bedre etter første behandling, kom tilbake dagen etter og ble enda bedre, faktisk så bra at jeg sov godt hele påfølgende natt. Etter 3 eller 4 behandlingen følte jeg meg helt fin, tok så noen oppfølgingstimer.
I sum, godt fornøyd. Positivt at det var helgevakt-ordning til en grei pris.
Vil gå dit igjen.