Bestill time

Pris: 590 kr

Prisen gjelder etter fratrekk på helfostønad. Helgetillegg 300,-

I dag 25. des I morgen 26. des Fre 27. des Lør 28. des Søn 29. des

Om

Frode har 5-årig kiropraktorutdannelse fra Anglo European College of Chiropractic (AECC) Bournemouth, England og Skandinaviska Kiropraktorhögskolan, Sverige. Han har over 20 års erfaring som kiropraktor.

Frode behandlet det meste innen muskel- og skjelettplager hos både barn og voksne. Teknikker Frode bruker er leddjusteringer, mobilisering og trykkpunktbehandling.

Gjennom årene har Frode opparbeidet seg en faglig sterk kompetanse innen behandling av korsryggsmerter / lumbago, hoftesmerter, skuldersmerter, nakkesmerter, albuesmerter, hodepine, samt fot- og ankelsmerter. Frode finpusser stadig sine ferdigheter og holder seg faglig oppdatert. Hos Frode vil du oppleve en god kombinasjon av faglig dyktighet, engasjement og en stor dose humor.

Autorisasjon (2004)

Frode Vivot Sørholt er kiropraktor i Oslo

Siste vurderinger av Frode Vivot Sørholt

God behandling og oppfølging

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Fått utrolig god behandling og oppfølging av Frode ved Akutt Kiropraktikk. Han er dyktig og genuint interessert i å hjelpe meg som pasient

Veldig flink kiropraktor

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Han er veldig flink og jeg er veldig fornøyd. Behandling har hjulpet masse. Han har gitt også meg råd om livsstil og trening. Han er veldig snill og morsom 😁

Amazing professional service

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

I went to Akutt Kiropraktikk after having an episode of dizziness, due to cervical problems. Since I never went to chiropractic before and I was new in Norway, I was quite afraid and distrust about it. But Frode Vivot Sørholt cleared all my doubts and helped me to solve my back problems and changed completely my quality of life. I couldn't recommend him more, he is an outstanding professional and person.

Kjappe penger

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Med kraftige smerter tok jeg kontakt med Akutt kiropraktikk for å få behandling på kveldstid. Fikk time på dagen, men inntrykket var at behandler virket mer sulten etter beløpet enn å hjelpe meg som pasient. Før jeg kom inn til behandling måtte jeg betale på maskinen, kom så inn på behandlingsrommet og ble behandlet i nakken selv om mine smerter var i rygg og i kneet.

Fikk beskjed om at det var veldig viktig med oppfølging og måtte komme tilbake dagen etter.

Jeg opplever behandlingen som skuffende og at jeg kun var en i rekken av mange for å kunne betale hans luksus.

Har i ettertid funnet en kiropraktor som hjelper meg med mine problemer.

Rask og effektiv behandling.

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Frode har hjulpet meg opp igjen på bena etter en serie med akutte ryggplager. Rask og effektiv behandling som trygt kan anbefales. I en hektisk arbeidshverdag er det viktig med fleksibilitet og tilgjengelighet, og her har Frode levert til det fulle!