Bestill time

Pris: 590 kr

Prisen gjelder etter fratrekk på helfostønad. Helgetillegg 300,-

I dag 25. des I morgen 26. des Fre 27. des Lør 28. des Søn 29. des

Om

Frode har 5-årig kiropraktorutdannelse fra Anglo European College of Chiropractic (AECC) Bournemouth, England og Skandinaviska Kiropraktorhögskolan, Sverige. Han har over 20 års erfaring som kiropraktor.

Frode behandlet det meste innen muskel- og skjelettplager hos både barn og voksne. Teknikker Frode bruker er leddjusteringer, mobilisering og trykkpunktbehandling.

Gjennom årene har Frode opparbeidet seg en faglig sterk kompetanse innen behandling av korsryggsmerter / lumbago, hoftesmerter, skuldersmerter, nakkesmerter, albuesmerter, hodepine, samt fot- og ankelsmerter. Frode finpusser stadig sine ferdigheter og holder seg faglig oppdatert. Hos Frode vil du oppleve en god kombinasjon av faglig dyktighet, engasjement og en stor dose humor.

Autorisasjon (2004)

Frode Vivot Sørholt er kiropraktor i Oslo

Siste vurderinger av Frode Vivot Sørholt

Godt tatt i mot

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Ringte på morgenen, var til time i løpet av en time, Gikk inn som en gammel mann med mye smerte, Etter 3 behandlinger så var jeg på god vei til å bli meg selv igjen, God service, hyggelig stemning.

Stor trygghet og forbedring allerede fra første besøk

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Det er sjeldent at jeg tar meg tid til å skrive en anmeldelse, men denne er viktig for andre i samme situasjon og vel fortjent. Fikk intense akutte smerter på en lørdagsmorgen og var på behandlingsbenken allerede på ettermiddagen. Opplevde en stor trygghet og forbedring allerede fra første besøk. Effektive oppfølgingstimer i en hektisk hverdag er høyt verdsatt. Super service. Tusen takk!

Anbefales

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Etter en akutt situasjon skiveutglidning i ryggen er ryggen fin igjen. Kom inn på krykker første gang i en helg da alt låste seg. Etter 2 behandlinger var alt mye bedre. Da kunne jeg gå uten krykker. Anbefaler å være to viss en skal kjøre bil. Så slipper man å tenke på parkering. Anbefaler på det sterkeste denne kiropraktor klinikken. Følger godt opp. Fikk smerter i foten løsnet der også 😁 anbefaler denne klinikken 😁

Effektiv og profesjonell!

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Å få hjelp med vond rygg selv i helgen var gullverdt! Enkelt å finne fram, profesjonell hjelp og god oppfølging. Anbefales absolutt!

Samlebånd

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Har vært i behandling hos Frode et par ganger da min faste kiropraktor var borte, men skal aldri tilbake. Jeg følte meg som på et samlebånd, inne i max 5 minutter, så ut igjen uten særlig hjelp. Følte meg totalt overkjørt.