Bestill time

Førstegangskonsultasjon
Pris: 950 kr

I dag 21. nov I morgen 22. nov Lør 23. nov Søn 24. nov Man 25. nov

Om

Christine Grevle Iveland er en erfaren kiropraktor med over 10 års erfaring innen behandling av muskel- og skjelettplager. Hennes praksis er på Ullevål sykehus, og hun har spesialisert seg på å hjelpe helsepersonell med å håndtere arbeidsrelaterte plager. Hennes fokus er å forstå den underliggende årsaken til hver pasients utfordringer og tilby en skreddersydd behandlingsplan.

Christine har også spesiell interesse for idrettsskader og er en del av behandlerteamet til flere rugbylag. Hun bruker sin kompetanse til å støtte både idrettsutøvere og yrkesaktive i å komme raskt tilbake til aktivitet, samtidig som hun forebygger fremtidige skader.

Hos Christine Grevle Iveland kan du forvente grundig og personlig oppfølging som hjelper deg med å forbedre din daglige funksjon og oppnå varig bedring, enten du er helsepersonell eller en idrettsutøver.

Autorisasjon (2019)

Christine Grevle Iveland er kiropraktor i Oslo

Siste vurderinger av Christine Grevle Iveland

Kunnskapsrik, pragmatisk og veldig trygg

Klinikk: Ullevål Kiropraktorklinikk Skrevet

Har hatt store problemer med artrose i kneet. Blitt fortalt at operasjon var siste utvei, men Christine kunne informere at det finnes gode prognoser for rehabilitering ved kneartrose. Hun satt opp en god plan for hvordan vi fortsetter, og det kjennes mye bedre ut etter veldig kort tid!

Trygg, optimistisk og kunnskapsrik

Klinikk: Ullevål Kiropraktorklinikk Skrevet

Utrolig dyktig kiropraktor som angriper problemet direkte men også ser helheten i systemet. Anbefales uten å nøle!

Kunnskapsrik, trygg og flink.

Klinikk: Ullevål Kiropraktorklinikk Skrevet

Christine viser god evne til å diagnostisere slik at man føler seg trygg. Samtidig ser hun hele mennesket, hun tar seg tid til å prate.
Hennes behandling har hatt god effekt og hun har gitt god instruksjon i hjemmeøvelser. Anbefales på det varmeste!

Trygg og kunnskapsrik

Klinikk: Ullevål Kiropraktorklinikk Skrevet

Vi hadde et trygt og godt møte med klinikken. Christine tilnærmet seg og behandlet min sønn på syv på en overbevisende måte; stødig, trygt og hyggelig. Vi fikk time på dagen. Anbefales!

Meget fornøyd!

Klinikk: Ullevål Kiropraktorklinikk Skrevet

Etter hard trening fikk jeg en veldig overanstrengt korsrygg/seteball og vansker med å reise/bevege meg etter stillesittende eller etter å ha leget ned i en lenger tid. Tok kontakt med Christine og behandlingen og den gode servicen var over forventet god.
Christine er faglig sterk, hyggelig og har tydelige forklaringer på diverse ting. Var der 2 ganger i løpet av 2 uker og fikk prøvd på diverse behandlinger. Etter sist gang har jeg ikke hatt noen kjenninger/vont, selv etter hard trening. Anbefaler Christine på det sterkeste.