Ullevål Kiropraktorklinikk

Sørkedalsveien 90A 0377 Oslo

Siste vurderinger av Ullevål Kiropraktorklinikk

Omsorgsfull og kunnskapsrik

Kiropraktor: Therese Marie Aarsæther Skrevet

Jeg hadde jevnlig oppfølging hos Therese på Ullevål Kiropraktorklinikk igjennom min graviditet da jeg hadde flere og komplekse helseutfordringer i tillegg til mye muskelsmerter og bekkenproblematikk. Therese var utrolig dyktig på å se helheten av kroppen min, og jeg følte meg alltid godt ivaretatt. Jevnlig oppfølging minimerte smerter i hverdagen, slik at jeg opplevde både bedring i søvn og i hverdagen. Da Therese også er meget kunnskapsrik fikk jeg hjelp med mange av spørsmålene man sitter inne med som en førstegangsfødende.

Etter graviditet har jeg også hatt min datter inne til kontroll, og jeg er sikker på at om jeg eller min datter får behov for oppfølging senere så er jeg rask med å ringe Therese.

Meget bra!

Kiropraktor: Espen Aag Holth Skrevet

Dyktig og kunnskapsrik. Hjalp med tilpasset pakke av behandling, øvelser og god råd! Jevnlig oppfølging over 5-6 måneder.

Profesjonell og dyktig

Kiropraktor: Johannes Nygaard Nilsen Skrevet

Jeg har gjennom en aktiv fotballhverdag hatt diverse problemer med knær og rygg. Johannes har følgt meg godt opp og vær til stor hjelp. Han har gjort at jeg har kunne prestere på best mulig nivå, uten hans hjelp hadde dette ikke vært mulig. Johannes skaper en god dialog og har lagt ned en enorm innsats for å hjelpe meg. Anbefales på det varmeste!

Trygg, tilgjengelig og kunnskapsrik!

Kiropraktor: Therese Marie Aarsæther Skrevet

Gikk til Therese med min sønn på 5 uker da han gråt i flere dager i strekk. Hun fant raskt ut av hva det var og fikk behandlet det. Synes det var litt «skummelt» å skulle gå til noen da han var så liten, men her følte jeg meg ekstremt godt ivaretatt og trygg.

God behandling for migrene

Kiropraktor: Therese Marie Aarsæther Skrevet

Fikk behandling av Therese i svangerskapet og etter svangerskapet på grunn av migrene. Behandlingen gjorde at migreneanfallene ble færre. Jeg fikk også hjelp med bekkensmerter i svangerskapet, noe som var til stor hjelp. Anbefales på det sterkeste. Rolig og koselig behandler. Lett å kommunisere med og flink til å skape tillit.