Maylinn Arnesen
Maylinn er en svært dyktig kiropraktor. Hun er flink til å forklare hva hun gjør underveis og er grundig! Har gjort underverk for mine nakke/ryggplager.
Maylinn var mitt første møte med en kiropraktor. Jeg hadde plager med ryggsmerter. Etter noen behandlinger, ble jeg mye bedre. Hun viser meg enkle øvelser, som hjelper meg. Maylinn er lett og prate med. Hun viser interesse for meg som person. Anbefales på det sterkeste.
[Navn fjernet av moderator]
Jeg ble svært fornøyd med behandlingen jeg fikk av Maylinn Arnesen. Jeg har slitt med vond rygg og nakke i flere år, og følte jeg ikke ble sett helhetlig av de tidligere behandlerne jeg har gått til. Jeg fikk behandling av Maylinn gjennom flere omganger, noe som var til stor hjelp.
Maylinn var:
-kunnskapsrik med gode råd og ga utmerket treningsveiledning.
-Hun ga helhetlig behandling,
– hun ga god og effektiv oppfølging. Hadde henne fortsatt på Østlandet ville jeg gjerne valgt henne her igjen! Rå dame!
Kiropraktor Maylinn kan anbefales på det sterkeste!
Jeg opplever henne som trygg og kunnskapsrik og hun vet veldig godt hva hun gjør under behandlingene.
Gikk til Maylinn med en baby som gråt en del og hadde favorittside. Etter bare en behandling merket vi forskjell på gutten vår og ganske snart stoppet gråtingen også. Hun forklarte godt underveis og ga gode tips og øvelser vi kunne gjøre hjemme. Hun er lett å prate med og grundig i arbeidet sitt. Maylinn har også behandlet meg med noen vondter jeg hadde i ryggen etter graviditeten og en senebetennelse i håndleddet. Veldig fornøyd og anbefaler absolutt Maylinn videre!