Son Kiropraktikk & Helse

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Slettaveien 21, 2. etg 1555 Son

Siste vurderinger av Son Kiropraktikk & Helse

Trygg og kunnskapsrik

Kiropraktor: Maylinn Arnesen Skrevet

Hun er hyggelig, dyktig og vet hva hun holder på med. Flink til å se deg og dine problemer. God behandling og kommer med gode øvelser man kan gjøre hjemme

Dyktig og kunnskapsrik

Kiropraktor: Maylinn Arnesen Skrevet

Etter å ha gått med smerter lenge som verken fysioterapi eller behandling hos Unicare Jeløya kunne hjelpe meg med så fikk jeg hjelp hos Maylinn. Hun kan faget sitt og er en rolig behagelig person. Hun så skader jeg har uten at jeg fortalte om dem. Anbefaler

Anbefaler

Kiropraktor: Maylinn Arnesen Skrevet

Var i utgangspunktet skeptisk til å gå til kiropraktor, da de fleste "bare" knekker opp. Fikk anbefalt Maylinn av min søster. Da jeg begynte hos Maylinn hadde jeg tunge bein, mye stress i kroppen og var skjev. Med en helhetsbehandling der hun jobber mye med å kople på nervesystemet, samt knekke opp når det trengs, er dette borte. Jeg ble også bevisst på hvordan jeg puster og hvordan kroppsholdningen er. Fått åpnet opp i brystet som gjør det lettere å puste og tørrhosten er borte. Anbefaler Maylinn på det varmeste.

Veldig bra

Kiropraktor: Maylinn Arnesen Skrevet

Hun prater igjennom det som skal gjøres. behandler hele kroppen ikke bare der som skal knekkes. Ser bakgrunnen til at ting har blitt som det har blitt.

Hyggelig og behjelpelig.

Kiropraktor: Maylinn Arnesen Skrevet

Har gått hos Maylinn jevnt i 1 år nå. veldig fornøyd med jobben ho gjør og at ho alltid er fleksibel når det gjelder timer og tar seg god tid til og finne problemet og komme med løsninger.