Bestill time

Kiropraktor

Bestill time

Førstegangskonsultasjon
Pris: 660 kr

Prisen gjelder etter fratrekk på helfostønad. Studentpris 430,- (ved fremvisning av studentbevis). Helgetillegg: 300,-. Tillegg for trykkbølgebehandling: 100,-.

I dag 29. mar I morgen 30. mar Man 31. mar Tir 1. apr Ons 2. apr

Om

Jostein er en dedikert kiropraktor med over 10 års klinisk erfaring. Han undersøker og behandler det meste av muskel- og skjelettplager, med spesiell interesse for plager i nakke, skuldre, rygg, bekken, hofter, svimmelhet og hodepine. Teknikker han bruker er leddjusteringer, mobilisering, trykkpunktbehandling, nåler og massasje, samt skreddersydd rehabilitering.

Jostein går jevnlig på kurs for å holde seg faglig oppdatert, og har også utdanning i idrettsmedisin og medisin grunnfag. Hos Jostein vil du oppleve en god kombinasjon av faglig dyktighet og omtanke for deg og din helse. Jostein er også medlem av Norsk Kiropraktorforening.

Autorisasjon (2016)

Jostein Rommetveit er kiropraktor i Oslo

Siste vurderinger av Jostein Rommetveit

Faglig dyktig

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Bestilte time da ryggen hadde låst seg etter snømåking. Allerede etter en behandling var jeg et nytt menneske. Dette var profesjonelt og også hyggelig. Anbefales.

Dyktig!

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Veldig fornøyd! Fikk god oppfølging underveis. Følte meg helt fin etter kort tid, 3 ganger til behandling.

Dyktig og kunnskapsrik

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Veldig god opplevelse hos Jostein! Han er svært kunnskapsrik og nøye. Allerede etter første time merket jeg en stor forbedring. Vil absolutt anbefale.

Kunnskapsrik og dyktig

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Kan faget sitt, dyktig i utøvelse. Gir gode råd og tips, særlig angående trening. Hyggelig og trivelig å komme på time til! God på korsrygg- og nakkesmerter.

Effektiv, trygg og hyggelig

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Jeg kom med sterke nakkesmerter, og etter 3 behandlinger var jeg helt fin. Jeg følte meg godt ivaretatt og kan trygt anbefale denne kiropraktoren.