Bestill time

Kiropraktor

Bestill time

Førstegangskonsultasjon
Pris: 660 kr

Prisen gjelder etter fratrekk på helfostønad. Studentpris 430,- (ved fremvisning av studentbevis). Helgetillegg: 300,-. Tillegg for trykkbølgebehandling: 100,-.

I dag 2. apr I morgen 3. apr Fre 4. apr Lør 5. apr Søn 6. apr

Om

Jostein er en dedikert kiropraktor med over 10 års klinisk erfaring. Han undersøker og behandler det meste av muskel- og skjelettplager, med spesiell interesse for plager i nakke, skuldre, rygg, bekken, hofter, svimmelhet og hodepine. Teknikker han bruker er leddjusteringer, mobilisering, trykkpunktbehandling, nåler og massasje, samt skreddersydd rehabilitering.

Jostein går jevnlig på kurs for å holde seg faglig oppdatert, og har også utdanning i idrettsmedisin og medisin grunnfag. Hos Jostein vil du oppleve en god kombinasjon av faglig dyktighet og omtanke for deg og din helse. Jostein er også medlem av Norsk Kiropraktorforening.

Autorisasjon (2016)

Jostein Rommetveit er kiropraktor i Oslo

Siste vurderinger av Jostein Rommetveit

Dyktig kiroprater, god pris og beligenhet

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Har gått til kiropratoren Jostein i et halvt år. Har gått til flere tidligere. Han er faglig dyktig og bryr seg om pasitene. Får alltid time på kort varsel og er 10% billigere enn kiropratoren jeg gikk til tidligere. Alltid punktlig også, opplever ofte at andre kiropratorer er 10-15 min forsinket. Ligger i 1 etg sentralt i Vika som et et plus.

Kunnskapsrik og dyktig

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Jostein var en god blanding av imøtekommende og profesjonell, som resulterte i veldig god behandling og oppfølging. Han er også kunnskapsrik, og flink til å formindle denne kunnskapen videre. Anbefaler på det varmeste.

Profesjonell, presis og en faglig sterk

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Har gått til Jostein i flere år, like fornøyd hver gang, enkel og effektiv behandling, føler meg alltid trygg og ivaretatt i hans hender.
Takk Jostein

Dyktig kiropraktor

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Jostein er en høyt kvalifisert og faglig dyktig kiropraktor med inngående kompetanse og erfaring. Han tar seg god tid til hver pasient og gir et solid inntrykk av genuin omtanke for deres helse og velvære. Josteins ekspertise overstiger det jeg tidligere har opplevd hos andre behandlere, noe som gir en sterk følelse av trygghet og tillit. Han fremstår som en profesjonell og engasjert kiropraktor som jeg på det sterkeste anbefaler. Jostein er alltid mitt førstevalg ved skader eller plager. En solid 10/10.

Dyktig og hyggelig

Klinikk: Akutt Kiropraktikk Skrevet

Jeg har nå gått til Jostein en stund, og jeg er veldig fornøyd med behandling, tilrettelegging for mine behov, og jeg føler meg sett og ivaretatt. Det er alltid hyggelig å komme dit, lokalene er fine og hyggelige.