Profilbilde av kiropraktor Charlotte Weirum

Charlotte Weirum

Profilbilde av kiropraktor Charlotte Weirum
Kiropraktor

Om

Charlotte Weirum har sin mastergrad i kiropraktikk fra Paris. Hun har omfattende erfaring innen generell kiropraktikk, men hennes spesielle interesse ligger i behandling og forebygging av plager hos gravide og barn. Som aktiv friidrettsutøver har hun en unik innsikt i løpe- og idrettsrelaterte skader.

En av Charlottes styrker er hennes dedikasjon til kontinuerlig faglig utvikling. Hun deltar regelmessig på kurs for å holde seg oppdatert på de nyeste behandlingsmetodene.

Charlotte er opptatt av å tilby pasientene de beste mulige behandlingsalternativene. Hun kan også rekvirere MR- og røntgenundersøkelser, sykemelde, eller henvise til legespesialister når det er nødvendig for å sikre riktig diagnose og behandling.

Når du velger Charlotte Weirum som din kiropraktor, kan du forvente en god kombinasjon av faglig dyktighet og omsorg for deg og din helse.

Autorisasjon (2023)

Siste vurderinger av Charlotte Weirum

Veldig dyktig og hyggelig terapeut

Klinikk: Kalbakkenklinikken Fysikalske Skrevet

Jeg har hatt plager i snart 5 år med skuldre, nakke og brystmusklene mine. Jeg byttet terapauten for noen måneder siden og startet hos Charlotte og fikk en veldig effektiv behandling som faktisk kurerer.

Charlotte er en veldig hyggelig og snill dame som liker jobben sin og trives med å hjelpe mennesker.

God behandling

Klinikk: Kalbakkenklinikken Fysikalske Skrevet

Jeg har gått til behandling hos Charlotte ved Kalbakkenklinikken i et halvt år for korsryggsmerter. I starten hadde jeg mye vondt, men gjennom jevnlige behandlinger har jeg blitt helt smertefri. Kjempefornøyd!

God behandling

Klinikk: Kalbakkenklinikken Fysikalske Skrevet

Behandlingen har vært veldig bra og har hjulpet meg mye i både nakke og skulder. Jeg anbefaler Charlotte

Trygg og kunnskap

Klinikk: Kalbakkenklinikken Fysikalske Skrevet

Føler meg veldig trygg og komfortabel med Charlotte Weirum.
Hun er kjempe dyktig med arbeidet hun gjør og har fått meg til å bli mye bedre på kort tid.
Har slitt med ryggen (Prolaps) veldig lenge og pga fysioterapi timene jeg har hatt med henne så har hun klart å forandret hverdagen min enormt. Utrolig takknemlig for henne og rekomendert på det sterkeste.

Kjempe flink.

Klinikk: Kalbakkenklinikken Fysikalske Skrevet

Kunnskapsfull, veldig flink og fort hjelp. Anbefaler veldig.
Har hjulpet veldig.
Får time på kort varsel.