Om vurderingeneSiste vurderinger av Kalbakkenklinikken Fysikalske
Veldig fornøyd
Kiropraktor: Sebastian Mühleisen Ojo SkrevetEtter nærmere to år med vedvarende smerter, uten kjent årsak, og flere behandlingstimer uten resultat, hos annen klinikk, fikk jeg endelig riktig hjelp hos kiropraktor Sebastian Mühleisen Ojo ved Kalbakkenklinikken.
Allerede på første behandlingstime stilte han en diagnose som senere ble bekreftet gjennom MR og røntgen, som han selv henviste til.
Hans har god faglig kunnskap, og tar raske, presise beslutninger som sikrer effektiv behandling. I tillegg er han imøtekommende, lyttende og forklarer grundig hva som skjer underveis i behandlingen. Klinikken har god kapasitet, og jeg har alltid fått rask time ved behov. Jeg anbefaler Sebastian til alle som søker en dyktig og pålitelig kiropraktor.
Trygg, god behandling
Kiropraktor: Charlotte Weirum SkrevetJeg startet kiro med skeiv kropp. Nå er jeg bedre. Jeg får fortsatt vondt på ryggen min noen ganger men helt bedre enn før. Kiropraktor hjalp meg og ryggen min så mye. Hver etter time følte meg så lett og musklene mine. Jeg har en veldig bra opplevelse. Tusen takk Charlotte.
Rolig og hyggelig dame . Veldig fornøyd
Kiropraktor: Charlotte Weirum SkrevetCharlotte tar deg på alvor og hjelper deg med problemene du sliter med og gir gode råd.
Veldig presis i timene har ikke opplevd noe forsinkelser som er veldig behagelig. Hun er også interessert i deg sommpassient og kan slå en prat underbehandlingen.
Jeg anbefaler Charlotte på det sterkeste.
Hun er trygg,hjelpsom,effektiv
Kiropraktor: Charlotte Weirum SkrevetJeg fikk mye hjelp fra Charlotte. Hadde vondt i skulder og naken så Charlotte hjulpet meg mye.
Hun er effektiv kiropraktor.
Siden Charlotte behandlet meg, jeg har mindre smerter
Knowledgeable and kind
Kiropraktor: Charlotte Weirum SkrevetCharlotte listens with attention and asks questions. Very kind and attentive professional. Helped me a lot to relieve the pain and also proposing treatments for prevention.