Rikke Steller Mortensen
Jeg får ikke takket nok for all hjelp jeg har fått hos Rikke og HøstHelse! Hadde aldri kommet meg igjennom intens muskelverk og migrene uten den hjelpen. Hun tok plagene mine seriøst fra første behandling, hun var oppriktig interessert i å hjelpe meg, og brukte noen ganger mer tid på meg for hun ønsket så gjerne å hjelpe. Hun har hjerte med seg i behandling av andre mennesker. Nåler er noe av den beste behandlingen jeg har prøvd for stive muskler, i tilegg til knekking. Hun gir også øvelser og tips om tøying noe som også har hjulpet veldig. Hun er alltid blid og positiv og gjør en ordentlig jobb. Kan virkelig anbefale behandling hos Rikke til de som sliter med stive muskler og migrene
Rikke er kjempegod, hun er veldig empatisk og flink til å hvorfor smerten kommer. Jeg har fått behandling av Rikke flere ganger og det er veldig godt og skånsomt hver gang :)
Rikke er en veldig imøtekommende, profesjonell, grundig og trygg kiropraktor som har hjulpet meg med mine migrene og nakkeplager. Jeg har vært kjempefornøyd med Rikke og anbefaler henne på det sterkeste.