Om vurderingeneSiste vurderinger av Irene Kuisma
Overfladisk
Psykolog: Irene Kuisma SkrevetHyggelig nok, men overfladisk. Forteller mye om seg selv, anbefaler noen selvhjelpsbøker og lytter ikke.
Hyggelig men bortkastet.
Psykolog: Irene Kuisma SkrevetIrene var hyggelig nok, men hun var like opptatt av å snakke om seg selv og fortelle historier fra sitt liv til å høre på meg.
Hun har også en tendens til å avbryte deg mye.
Fikk ingenting ut av tiden min hos henne.
Hyggelig, men noe bortkastet tid
Psykolog: Irene Kuisma SkrevetIrene er hyggelig, men timene føltes i stor grad som bortkastet tid. Hun snakket mye om seg selv og eget liv, og jeg opplevde at hun ikke lyttet ordentlig på det jeg sa eller forstod problemstillingene mine ordentlig. Det er lett å finne et tidspunkt på dagen som passer å få time, men det gikk fort tre uker mellom hver time.
Trygg og behagelig
Psykolog: Irene Kuisma SkrevetHar fått veldig god hjelp av Irene, har hjulpet meg å se annerledes på min livssituasjon. Hun har hjulpet meg med å få bedre livskvalitet.
Trygghet
Psykolog: Irene Kuisma SkrevetFøler hun gir god trygghet. Hun er lett å snakke med. Anbefaler tilpasset hjelp og sjekker ting jeg føler meg usikker på. Får meg til å slappe av og bli rolig om dagen min begynner dårlig. Føler at vi har veldig god kjemi.