Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bleikemyr Legesenter
Kunnskapsrik
Lege: Teis Vidar Qvale SkrevetEtter å ha behov for lege viste Qvale seg som en veldig god fastlege, tok seg tid nok og bar flink til å forklare sykdomsbilde
Følger ikke opp pasienter
Lege: Teis Vidar Qvale SkrevetFølger ikke opp pasientene sine. Holder ikke det han lover. Sender aldri dokumenter i tide. Slurvete med blodprøver. Alt for lang ventetid. Kommer aldri til å bruke denne legen igjen og ville aldri anbefalt han til noen.
Pålitelig og kunnskapstørst lege
Lege: Eirik Stenby Hauge SkrevetVeldig fornøyd med Hauge som fastlege. Han er flink til å forklare og spør alltid om det er noe mer jeg lurer på. Han innrømmer gjerne at han er usikker og dobbelsjekker i databaser før han svarer på spørsmål.
Førsteinntrykket av ham var ikke så bra, da kroppspråket hans tidvis får han til å fremstå som noe uengasjert. Han har derimot (be)vist at han er en empatisk lege som både lytter til-,og finner løsninger i samråd med pasienten.
Anbefaler Hauge på det varmeste.
Det som trekker vurderingen ned fra "meget fornøyd" til "fornøyd" har i utgangspunktet ingenting med Hauge å gjøre, men snarere med helsesekretærene som arbeider ved legekontoret å gjøre.
Jeg har tatt mange blodprøver ved dette legekontoret, og har ikke en eneste gang observert at helsesekretærene utfører håndhygiene på seg selv etter å ha tatt i dørhåndtak/datatastatur. Videre kjenner de etter en god blodåre å stikke i, desinfiserer ikke stikkstedet, for å så ta blodprøven. Nam nam, potensielt farlige mikrober rett inn i blodet.
Hadde det ikke vært for at jeg liker fastlegen min så godt, hadde jeg med andre ord byttet legekontor.
Dyktig lege
Lege: Teis Vidar Qvale SkrevetDyktig lege, behagelig å snakke med. Kunnskapsrik. Forstår pasienten. Henviser videre hvis det er grunn for det. Litt lang ventetid.
Trygghet og Vandrende Kunnskap.
Lege: Eirik Stenby Hauge SkrevetTotal inntrykket av legen min er at han hører etter, forklarer godt, er liketil og alminnelig. Han er god til å forklare, og tar seg god tid til å lytte
Veldig rolig og sindig, spør alltid om der er nor annet jeg lurer på.
Føler meg aldeles trygg når jeg er hos legen min.
Han er en veldig trygg og Kunnskapsrik,flink og behagelig Mann.