Teis Vidar Qvale
Tilleggskompetanse
Jeg er svært misfornøyd med at han ikke evner å lytte til meg, og jeg føler heller ikke at han respekterer meg og tar meg på alvor. Jeg føler han er mest opptatt av å formidle selv, gi selvsagte råd og han gir meg liten tid til å å uttrykke meg. Jeg blir veldig stresset av ham, fordi han avbryter meg veldig raskt. Han gir meg ikke tid til å fullføre setninger eller tanker. Han har lite empati og forståelse av at jeg som pasient ikke er "mitt vanlige jeg", men sårbar når jeg er syk. Jeg føler meg ofte overkjørt og at han bagatelliserer eller tar for raske vurderinger. Han stiller ikke spørsmål for å få en bedre forståelse av hvordan jeg har det, annet enn det første "Hva kan jeg hjelpe deg med?".
Når det gjelder tilgjengelighet må man nøye seg med en hastetime på ti minutter (noe som er altfor lite når man trenger god helsehjelp), en legetime en måned fram i tid (når man er frisk igjen) eller hjelp fra turnuslege.
Har kun hatt Teis som lege en kort periode, men han fremstår rolig og empatisk når jeg har snakket med han. Imidlertid er det lang ventetid både for å få time men også på venterom før timen. Ofte 30+ minutter forsinkelser. Han er ikke så bra på smalltalk og virker av og til litt uinteressert, men det går greit. Svarer av og til ikke på forespørsler som sendes på eportalen.
Jeg er blitt veldig dårlig, men nei han har ikke tid til å undersøke meg og jeg er ikke veldig fornøyd med han da nei
jeg er egentlig bare heilt uenig det med koronaviruset ,eg sier ikke at jeg har koronaviruset men eg vill bare frem til at jeg tror på på mange vaksiner i verden jeg ikke bare koronavaksinene
mvh [Navn fjernet av moderator]
Har hatt han som fastlege i 27 år og han er en dyktig fastlege. God kommunikasjon og ikke redd for å ta prøver eller sende videre til undersøkelse om han mistenker noe eller bare for å avkrefte. Litt ventetid må kanskje beregnes men han har mange pasienter og tar seg tid .