Om vurderingeneSiste vurderinger av Psykologspesialist Lill Iren Milde
Uprofesjonell og uempatisk
Psykolog: Lill-Iren Milde SkrevetVeldig uengasjert og lite empatisk. Var ikke spesielt imøtekommende og hadde en nedlatende og uinteressert holdning. Ga meg upassende råd og var bastant på at jeg måtte følge de ellers ville jeg ikke få noe videre hjelp. Anbefales ikke.
Dårlig oppfølging og lite seriøs behandling
Psykolog: Lill-Iren Milde SkrevetOpplevde mangelfull utredning og lite profesjonell oppfølging. Etterspurte hyppigere timer, men ble møtt med latter og beskjed om at det ikke var nødvendig samt at hun hadde for fulle lister. Følte meg ikke tatt på alvor, og timene manglet mål og fremgang. Tragisk å få en slik behandler og opplevelse da man først søker så viktig støtte og hjelp for en grunn. Anbefales ikke.
Upassende og uprofesjonell
Psykolog: Lill-Iren Milde SkrevetAvviste meg etter to samtaler på maks 20 minutter hver, hvor hun i siste samtale lo rått av hvor lite tid hun hadde brukt på meg som pasient. Frekk nok til å ta seg betalt selv om man har frikort. Opplevdes også svært uempatisk og uegnet i jobben.
Manglende empati og kompetanse
Psykolog: Lill-Iren Milde SkrevetFølte meg verken lyttet til eller respektert, og enkelte utsagn terapeuten kom med var såpass sjokkerende at folk har vanskelig for å tro meg når jeg forteller om det. Anbefaler sterkt å styre unna hvis du har komplekse traumelidelser. Manglende kompetanse kombinert med skråsikkerhet gjorde terapien skadelig for meg.
upassende oppførsel
Psykolog: Lill-Iren Milde SkrevetJeg oppfattet rådene jeg fikk som usaklige og upassende. Hun var mer opptatt av å dele historier om sitt personlige liv enn å lytte.