Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Storsenteret Legekontor
Finnes ikke bedre fastlege!!!
Lege: Svein Egil Rekkedal SkrevetEn lege jeg anbefaler. Han er et godt forbilde på hvordan en lege skal være. Samarbeider godt med meg som pasient for å finne gode løsninger. Finnes ikke dømmende selv om enkelte ganger kan det være situasjoner jeg som pasient burde ha klart å fikse selv. Gjør sitt beste hele tiden og er dyktig i faget sitt.
Kort sagt er han en god lagspiller og gjør jobben sin godt.
Omtenksom og dyktig
Lege: Svein Egil Rekkedal SkrevetEn lege som bryr seg mye om pasientene sine og som har mye kunnskap. Har fått rask og grundige hjelp når det har vært behov for det.
Alle er vi forskjellige
Lege: Svein Egil Rekkedal SkrevetHan er helt sikkert dyktig. Han mangler evnen til å la pasienten fortelle om sine problemer. Han bryter litt fort av og virker ikke inkluderende. Litt overfladisk. Har en stressende måte å ta i mot pasienten på.
fin, energisk fastlege
Lege: Hilde Rygh Hjorthen SkrevetHilde har sikkert alt for mange pasienter og altfor mye å gjøre. Effekten blir at det av og til blir for liten tid til pasienten
Dyktig og effektiv
Lege: Svein Egil Rekkedal SkrevetEn profesjonell og dyktig lege som engasjerer seg og vet hvordan byråkratiet fungerer og hva som må til for å nå fram og få resultater til pasientens beste og behov.
Kan virke litt travel og stresset kanskje, men det er nok slik han er som person. Setter seg rolig ned og lytter oppmerksomt når jeg kommer og spør alltid om det er noe mer før han avslutter.
Skriv eventuelt en liten lapp med det du skal huske å nevne eller spørre om.
Det er ALDRI lang ventetid for å få time!
Anbefales selvsagt.