Kristin Klomstad

Autorisasjon (2017)

Venteliste

63 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Kristin Klomstad er en av 69 fastleger i Nordre Follo

Siste vurderinger av Kristin Klomstad

ikke oppdatert

Førsteinntrykket er positivt, men hører ikke etter og unnskylder seg når kritiske spørsmål om helseproblemer og tilbakemeldinger fra spesialistundersøkelser blir stilt. Inngir liten eller ingen tillit, verken faglig eller mer personlig. Hun bør anstrenge seg mer for å forstå hva som plager pasienten (for å kunne gi konstruktiv tilbakemelding og faglig hjelp). Jeg ønsker å skifte til annen fastlege.

Dyktig og empatisk

Fikk fastlegen Kristin Klomstad for noen måneder siden. Har og hadde veldig tunge perioder. Hun tok meg på alvor, lyttet, brukte god tid og sendte henvisninger til forskjellige undersøkelser og behandlinger med en gang. Opplevd sett og hørt. Hun svarer i kort tid og nøyaktig til hvert eneste meldingene jeg har sendt.
Synes at hun er en flott lege.
Dyktig, hjelpesom, lyttende og empatisk. Føler meg heldig å ha henne som min fastlege.
Håper og ønsker å ha henne så lenge som hun jobber som fastlege 🙏💖

Under middels

Tidvis hjulpet meg med enkle problemstillinger, men også opplevd henne som ufølsom og litt arrogant når ting er mer sammensatt. Er også vanskelig å få tak i, og følger sjeldent opp telefonavtaler som de blir avtalt. Anbefales bare om du i utgangspunktet har god helse med sjeldent behov for å treffe fastlege.

Lite hjelp å få

Veldig vanskelig å få time. Lite hjelp å få når man trenger hjelp. Lange telefonkøer. Man ender ofte opp på legevakta for å få hjelp tilslutt. Anbefales absolutt ikke

Dyktig og hyggelig lege

Blid, hyggelig og grundig.
Henvise videre ved behov.
Følger raskt opp meldinger.
Føler meg godt ivaretatt.