Om vurderingeneSiste vurderinger av Psykolog Mats Moe
Innsiktsfull, empatisk og forståelsesfull
Psykolog: Mats Moe SkrevetÅ ha Mats Moe som psykolog har vært livsendrende for meg. Takket være hans veiledning har jeg fått en dyp forståelse av meg selv og en bedre livskvalitet.
Mats er innsiktsfull, empatisk og forståelsesfull, og han skaper et trygt og støttende miljø der man føler seg sett og forstått.
Jeg vil alltid være takknemlig for hjelpen jeg har fått hos Mats.
Imøtekommende og trygg
Psykolog: Mats Moe SkrevetMats skaper et trygt rom som legger til rette for god forståelse og kommunikasjon. Han er god på å imøtekomme behov og oppleves svært trygg på sin egen kompetanse så vel han åpent anerkjenner de områder han ikke jobber aktivt med selv.
I tillegg har han en imponerende hukommelse for detaljer. Dette fører til lite behov for gjentakelse, noe som i seg selv sier noe om hvor nøye han lytter til dem han har i terapi.
Dersom du vurderer psykolog i Stavanger-området vil jeg sterkt anbefale Mats.
Imøtekommende og klok
Psykolog: Mats Moe SkrevetEn psykolog som anerkjenner at prosesser tar tid. Timene var på 60 minutter, og ingen evalueringsskjema før / etter timen. Han stiller spørsmål som utfordrer meg, bekrefter meg og får meg til å tenke i nye baner. Deler raust av sin kunnskap. Imponerende hukommelse, også detaljer, noe som gjør at jeg opplever han som en god lytter. Balanserer støtte og utfordring. For meg ble timene hos han et positivt vendepunkt.