Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Salus Legesenter
Flinke
Lege: Rubeena Shehzad SkrevetJeg har vært pasienten siden 2020. Ha vært fornøyd hver gang. Jeg opplevd go rutine fra ringer, få timer, timer og ta tester tester og sånt...
De eneste jeg savner er tilgang til journal min. Men man kan få i papir versjon som er ok, men i disse tiå er alt i pdf... Dette håpe blir ordnet i framtid.
Ikke fornøyd.
Lege: Kasher Shehzad SkrevetBytter lege. Han er nok dyktig men passer ikke for meg.
Ikke fornøyd med måten jeg blir møtt på, spør ikke hvordan jeg har det må fortelle alt selv å blir ikke tatt på alvor. Også veldig streng ang medisiner jeg har gått på fast.
Resepsjonisten er også småfrekk. Vil ikke anbefale dette legekontoret om du har endel plager å ofte trenger konsultasjon.
Mangler kunnskap om kvinnesykdom
Lege: Kasher Shehzad SkrevetJeg kom til Kasher Shehzad i 2013 med en tilstand som viste seg å være vanskelig å finne ut av. Han lyttet ikke til mine forslag. Behandling og oppfølging ble ikke som forventet. Jeg vil ikke anbefale denne lege til noen, særlig ikke om du mistenker kvinnesykdom.
De fleste på forværelset er late og sure.
Anbefaler ikke denne legen!!
Lege: Rubeena Shehzad SkrevetDette er en lege jeg ikke anbefaler til noen som helst. Bryr seg ikke om sine pasienter!!! Vil ha ut pasienten før den nesten har kommet inn..
Kunnskapsløs
Lege: Kasher Shehzad SkrevetJeg hadde Kasher i 8 måneder som fastlege og følte meg veldig lite hørt og tatt vare på. Jeg er ut ifra min helsesituasjon ganske ofte hos fastlege og fastlege har alltid vært en viktig del av mitt liv. Jeg har som regel vært hos fastlege 1 gang i måneden, men i løpet av disse 9 månedene var jeg der kun 3 ganger. Dette fordi jeg følte fastlegen var lite imøtekommende, hørte ikke på hva pasient hadde å si, og tok egne vurderinger bak pasientens rygg uten å konsultere med pasient. Jeg anbefaler å holde seg langt unna denne fastlegen. Han sitter med hodet inntil data skjermen og det var svært vanskelig å oppnå noe som helst øyekontakt med han. Som rullestol bruker følte jeg meg diskriminert og bokstavelig "sett ned på" av legen.