Rubeena Shehzad
Rubina er en meget dyktig, seriøs og omtenksom lege. Jeg føler meg alltid ivaretatt hos henne. Hun er meget engasjert og dyktig i sitt arbeide. Jeg er heldig som har henne som fastlege. Takk Rubina!
Terrible service!
They do not answer the phone when you try to call them!
The online booking app is a joke! They either dont respond for weeks or they give you a date/time that you did not reaquest! Once they give you an appointment or send you a message you are not informed by sms/ Email. You have to keep logging into Pasient Sky to check, if you dont you risk being charged kr 300 for an appointment that you didnt know you had been given!
This place deserves «0» start!
I was asking for an appointment, but they didn't inform me neither by SMS, phone call, Helsenorge or email that I've finally got an appointment, I just received an invoice for more than 300 kr. I tried to call them, but no answer. I've never met her, but this case was too frivolous for me.
Jeg har vært pasienten siden 2020. Ha vært fornøyd hver gang. Jeg opplevd go rutine fra ringer, få timer, timer og ta tester tester og sånt...
De eneste jeg savner er tilgang til journal min. Men man kan få i papir versjon som er ok, men i disse tiå er alt i pdf... Dette håpe blir ordnet i framtid.
Dette er en lege jeg ikke anbefaler til noen som helst. Bryr seg ikke om sine pasienter!!! Vil ha ut pasienten før den nesten har kommet inn..