Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Salus Legesenter
Veldig fornøyd med Dr.Shehzad
Lege: Kasher Shehzad SkrevetJeg har hatt Dr.Shehzad som fastlege siden ca 2010. Jeg har hatt bare positive erfaringer med Kasher. Han er hyggelig, lett å prate med, kommer ofte med råd, er veldig kommunikativ å har en god dialog. Jeg har bodd i utlandet i lengre perioder og legesenteret har svar høflig på mine henvendelser. Jeg har endelig funnet en fastlege som dekker mine behov. Han er faktisk den fastlegen jeg stoler 100% på, sier vel kanskje litt om di fastlegene jeg har hatt tidligere. Vil anbefale Kasher til di som søker en trygg, solid, kunnskapsrik fastlege som er interesert i pasientens helse. 10/10
Trygg og Sikker
Lege: Kasher Shehzad SkrevetHar i 6 år nå gått til Salus Legesenter, jeg har aldri opplevd en bedre service eller følt meg så ivaretatt. Aldri sittet på venterommet i mer en 10 minutter heller. Føler de tar seg tid til deg.
Er fornøyd med Rubeena
Lege: Rubeena Shehzad SkrevetJeg har vært godt fornøyd med henne i flere år. Er ekstremt misfornøyd med tilgjengeligheten til de i skranken, er drittlei av å høre på telefonsvareren deres og å måtte sende SMS for å få tak i dem, så har skiftet lege nå.
Hyggelig men distre
Lege: Kasher Shehzad SkrevetJeg har nå skiftet fastlege etter både gode og dårlige erfaringer. Et tilbakevendende problem var at det var mange feil i reseptene. Følte også at jeg måtte starte på scratch hver gang. En svært ubehagelig opplevelse med en av de ansatte som nærmest beskyldte meg for å være dement, trakk også kraftig ned. Men en hyggelig lege.
God lege
Lege: Kasher Shehzad SkrevetHadde ham som fastlege mens jeg bodde på vestlandet. Han er flink på å gi informasjon, og å veilede. Gode råd hvordan jeg kunne endre litt på livet og dermed unngå å måtte bruke medisiner. Har også brukt ham i forbindelse med offshoreattest.