Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bjerkreim Legekontor
Dyktig og kunnskapsrik fastlege
Lege: Aud Feed Davis SkrevetEn svært dyktig fastlege som følger opp sine pasienter og er kunnskapsrik - lyttende
Omsorg for pasientene
Kunnskapsrik og effektiv!
Lege: Aud Feed Davis SkrevetHandlekraftig og serviceinnstilt! Virker til å ha god breddekunnskap og får ting utført.
En dyktig lege som varmt anbefales!
Kjempefornøyd!!
Lege: Svein Kjetil Fosse SkrevetKompetent, flink med folk, nok tid og likevel effektiv, tar meg på alvor uten å være hysterisk på noe vis. Svarer på det vi lurer på og henviser når det er nødvendig. Sjekker med andre om det trengs og gir gode faglige begrunnelser. Oppsummerer også timen og sjekker at vi har forstått hverandre før jeg går igjen. Fantastisk lege! Både for meg og barna.
Dyktig lege som ser deg!
Lege: Aud Feed Davis SkrevetEr kjempefornøyd med Aud som fastlege. Hun er dyktig og veldig god til å lytte og ta tak i problemet. Føler jeg blir trodd og blir møtt med empati og forståelse.
Må aldri vente lenge for å komme inn selv om hun tar seg god tid til pasientene. Alt i alt en strålende lege som jeg er veldig glad for å ha.
Topp lege
Lege: Svein Kjetil Fosse SkrevetKunne ikke hatt bedre lege. Flink til å lytte og forklare ting på en forståelig måte. En lege som bryr seg.