Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lund Legesenter
En forståelses lege som er flinke til å lytte ,og finne frem til løsninger og til og videre sendes om det må til.
Lege: Tove Birkeli Steinnes SkrevetBeste fastlegen på Lund legesenter.
Har tid til pasienten og bruker den tid det trengs og sender deg hurtig avgårde om det er behov for det.
Å sender svar på prøver når de kommer eller ringe.
Er i imøtekommende når man entrer legekontoret så man føler seg velkommen og for den hjelpen man trenger.
Beste legen som finnes..!!
Lege: Bjarne Lind Rosenblad SkrevetDen beste fastlegen eg noen gang har hatt…! Han stiller opp og er godt tilgjengelig for pasientene sine
Trygg, og gode råd
Lege: Tove Birkeli Steinnes SkrevetJeg følte at jeg ble hørt og jeg følte meg trygg. Gikk grundig inn i min historie for å se hele mitt sykdoms bilde. Følte meg ivaretatt.
Min beste fastlege
Lege: Vidar Andersen SkrevetHar hatt Vidar Andersen siden han startet som fastlege i Flekkefjord, og byttet legekontor da han begynte på Moi slik at jeg kunne beholde ham. Han er kunnskapsrik, rolig, trygg og så mye mer enn det. Han tar imot forslag fra pasienter og hjelper å finne årsaken til problemene.
Jeg måtte dessverre bytte etter jeg flyttet litt for langt unna, og det har vært vanskelig å finne en lege som Vidar.
Anbefaler ham på det varmeste, og er glad jeg har hatt Vidar som min fastlege i en 15 år.
Byttet lege
Lege: Vidar Andersen SkrevetJeg følte meg ikke ivaretatt i tiden jeg hadde av symptomer som til slutt avslørte sykdommene mine og har byttet fastlege.