Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Helsetorget DA
Fremstår svak på rutiner
Lege: Cecilie Benedicte Ellingsen SkrevetProfesjonell og grei nok i konsultasjon men meget svak på oppfølging i etterkant. Måtte purre gjentagne ganger for å få en avtalt henvisning. Resultat fra blodprøver forsvant og måtte tas om igjen. Det tok nærmere 4 måneder før henvisningen var på plass. Svært lite tilfredsstillende.
Kunnskapsrik og trygg
Lege: Unni Aanes SkrevetJeg har hatt mye trøbbel med fastleger før Unni, hvor jeg ikke har følt meg hørt eller tatt på alvor. Det har resultert i at jeg kan være redd for å dra til legen.
Unni derimot tar deg på alvor uansett hva du kommer med og får deg til å føle deg både sett og hørt.
Har kommet med mye forskjellige henvendelser, alt fra psykiske ting til fysisk og hver gang blir jeg møtt med varme og omsorg og ikke minst stor faglig kunnskap.
Hun tar seg tid til pasientene sine og jeg kunne ikke ha anbefalt Unni mer!
Utover det vil jeg også nevne at resepsjonen og sykepleierne på kontoret også er utrolig vennlige og hjelpsomme.
Trygg og dyktig lege
Lege: Kjetil Hagerup SkrevetKjetil er en utrolig dyktig hardtarbeidende og klok lege, tar deg på alvor og sender deg videre om det trengs.Det er også lett og få e-konsultasjon og han svarer raskt. Har hatt han som fastlege i snart 20 år.
Flink og imøtekommende
Lege: Cecilie Benedicte Ellingsen SkrevetLyttende, saklig og flink. God til å stille de riktige spørsmålene for å få en så nøyaktig diagnose som mulig. Får beste attest på alle måter fra meg.
Dårlig
Lege: Unni Aanes SkrevetBåde Unni og vikaren er ikke flink. Unni og vikaren gir motstridende behandling. De mister prøver, slik at jeg har måttet ta flere enn jeg hadde trengt.
Vikaren, Mindaugas Jauneika, søker opp på Helse-Norge og gir meg råd deretter. Jeg har tatt mange ekstra undersøkelser uten å få en forklaring på hvorfor. Når jeg spør Unni får jeg beskjed om at de ikke trengs.
Har brukt mye unødvendig tid og penger på unødvendige legetimer.
Unni skriver feil i journal. Det virker som de er overarbeidet. De har ikke relasjonelle ferdigheter og er ikke tillitsvekkende leger. De burde bytte yrke.